marți, 18 martie 2014

Invitație Oficială

Eveniment: Lansare de Carte

Volum: Spune-mi o poveste despre satul tău! : antologie / Florinela Anca Vasilescu (antolog., pref., ed.). – Sibiu : Armanis, 2014-
[vol. 1: Gura Rîului, Turnu Roșu, Loamneș, Păuca, Micăsasa, Sadu]

Data: 20 martie 2014
Ora: 13:00
Loc: Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (corp A)
Organizatori: Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu
Parteneri: Primăria Gura Rîului, Primăria Turnu Roșu, Primăria Loamneș, Primăria Păuca, Primăria Micăsasa și Primăria Sadu
Sponsori: librăria on-line O Carte și Diverta Dacia Traiană Sibiu

Joi, 20 martie 2014, la ora 13:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (corp A) va avea loc ceremonia de lansare a primului volum din antologia Spune-mi o poveste despre satul tău!, în cuprinsul căreia au fost alese 47 de povești scrise de 47 de povestitori copii din 6 localități sibiene: Gura Rîului, Turnu Roșu, Loamneș, Păuca, Micăsasa și Sadu.
Apariția cărții reprezintă o etapă din programul de educație non-formală (biblio-atelier de scriere creativă și a artei de a povesti) propus și implementat de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, în cadrul celor două ediții ale Zilelor Culturale ale județului Sibiu din 2013.
La lansarea volumului vor fi prezenți dl. Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, alături de toți primarii localităților participante în program.   
Evenimentul se bucură de parteneriatul autorităților publice locale din Gura Rîului, Turnu Roșu, Loamneș, Păuca, Micăsasa și Sadu, precum și de susținerea librăriei on-line O carte și Diverta Sibiu – Librăria Dacia Traiană. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu